Moderno uređenje enterijera foto-tapetama

Moderno uredjenje enterijera foto-tapetama

Moderne foto tapete će uneti svežinu u Vaš enterijer, a najbolje od svega je to što nema ograničenja pri izboru motiva. Jedinstveni enterijer će odisati prefinjenošću, ali je vrlo bitan efekat koji želite da postignete.

Danas, foto tapete su jako pristupačne, a kvalitet koji Vam garantujemo transformisaće Vaš prostor u omiljenu oazu za opuštanje.

Štampa foto tapeta je toliko napredovala, da se svaki detalj može uočiti i još više uživati u pejzažu, reprodukciji ili fotografiji. Tako da je sam doživljaj ovih vrhunskih foto tapeta potpuno drugačiji nego ranijih godina.

Vanvremenske tapete su svakako one sa motivom prirode, crno-bele tapete će uneti eleganciju i minimalizam u Vaš prostor, ali se uvek možete opredeliti i za foto tapete sa apstraktnim motivom po Vašem ukusu. Motivi poput crvene/bele cigle i motiv starinskog drveta jesu uvek popularni i izazivaju vintidž look na kome će Vam mnogi pozavideti. Motiv cveća je jedan od onih motiva koji se mogu prilagoditi gotovo svakom prostoru, a toplina boja će uticati na dobro raspoloženje i inspiraciju.

Motiv mermera je jedan od najaktuelnijih, sa raznim kombinacijama boja i teksture. Vaš prostor će biti prefinjen i nesvakidašnji, ali i izuzetno otmen. Moguće je uklopiti ga sa drugim stilovima, ili jednostavno napraviti zaseban ugao koji će odisati potpuno drugačijom energijom.

Moderno ne znači uvek lepo, ali sa foto tapetama vrhunskog kvaliteta koji nudimo ne možete pogrešiti u oplemenjivanju prostora u kome svakodnevno boravite.

Za koji god motiv da se odlučite, garantovano će biti pun pogodak, a za to će se postarati naš tim profesionalaca.