Naši radovi

Pogledajte neke od naših radova

Oduševite svoje prijatelje atraktivnim vizualima, koji menjaju raspoloženje i energiju u prostoriji. Za Vas smo se potrudili da napravimo kategorije za koje smo sigurni da će Vam se dopasti, probuditi kreativnost i da ćete u nekoj od njih pronaći novo osveženje za Vas i Vaš dom. Kategorije koje Vam nudimo su: 3D fototapete, dečije foto tapete, priroda, svemir, životinje, gradovi, itd.

Ukoliko imate i sopstvene fotografije visokog kvaliteta, možete svoje uspomene sa putovanja, porodične portrete ili umetničke pejzaže ovekovečiti na Vašem zidu i uživati u unikatnim foto tapetama svakodnevno. Možete se igrati sa bojama, efektima, dimenzijama i oplemeniti Vaš dom.

Skidanje tapeta je mnogo lakši proces i uglavnom ih možete skinuti jednostavnim povlačenjem odozdo ka gore. Ukoliko taj princip ne funkcioniše, isprskajte  tapetu vodom ili je pređite mokrim sunđerom, kako bi sebi dodatno olakšali ovaj postupak. Višak lepka se može skinuti mokrom krpom, a nakon toga je uglavnom potrebno malo šmirglati zid kako biste ga potpuno izravnali i pripremili za krečenje ili lepljenje novih tapeta !