O nama

Dobro došli u svet dekorativnih foto tapeta, koje će Vas inspirisati, motivisati, a ujedno načinitii Vaš životni prostor, nameštaj i celokupni ambijent još lepšim i toplijim.

Šta su Foto Tapete?

Brzo i lako osvežite izgled Vašeg doma!

Nudimo Vam ogroman asortiman primamljivih ilustracija visoke rezolucije i kvaliteta koje ćete vrlo lako uklopiti u već postojeći ambijent.

Bilo da želite dašak prirode: pejzaž mora, planine pokrivene snegom, šarene jesenje šume u Vašem dnevnom boravku ili minimalistički, a moderan apstraktni vizual koji će osvežiti prostor i učiniti ga posebnim – na pravom ste mestu!

Ukoliko imate ideju kako biste želeli da uredite Vaš poslovni ili životni prostor, mi smo Vam na raspolaganju. Naši dizajneri će Vam pomoći pri odabiru potpuno besplatno!

Šta su <strong>Foto Tapete?</strong>

Beograd na vašem zidu? Zašto da ne!

Ukoliko imate sopstvene fotografije visokog kvaliteta, možete svoje uspomene sa putovanja, porodične portrete ili umetničke pejzaže ovekovečiti na Vašem zidu i uživati u unikatnim foto tapetama svakodnevno. Možete se igrati sa bojama, efektima, dimenzijama i oplemeniti Vaš dom.

Važno je naglasiti da je moguće prilagoditi postojeće foto tapete što se tiče boja pozadine, vrste teksture, dodavanjem ili uklanjanjem određenih elemenata, mogućnost umetanja teksta i regulacija proporcija radi usklađenosti i najboljeg mogućeg efekta na Vaš enterijer.

Vrste Foto tapeta

Materijali i način izrade

Materijali na kojima štampamo tapete su izuzetno kvalitetni, a u zavisnosti od Vaših afiniteta mogu biti:
papirne foto tapete i plastificirane tapete – otporne na vodu i lake za održavanje. Jednostavno ih prebrišite vlažnom krpom I biće kao nove.

Napomenućemo da zbog kvaliteta materijala na kojima izrađujemo tapete ne postoji mogućnost da boje izblede I dugo ćete uživati u u njihovoj magiji!

Eko solventne boje koje koristimo pri štampanju su testirane i dokazano je da su sigurne i nisu štetne po zdravlje. Oslikavanje Vašeg enterijera, odnosno štampu tapeta radimo po Vašoj narudžbini na izvanrednom ploteru Mimaki CJV30 i Epson Surecolor. Format-dimenzija štamanih tapeta je neograničen.

Vrste <strong>Foto tapeta</strong>