Interesantne ideje za uređenje foto-tapetama

Interesantne ideje za uređenje foto-tapetama

Interesantne ideje za uređenje foto tapetama; sa foto tapetama se definitivno ne može pogrešiti, jedina nedoumica Vam može biti motiv i način uklapanja foto tapete u postojeći stil enterijera.

Imajte u vidu da u svakom trenutku možete dobiti besplatan savet i konsultaciju naših profesionalaca oko odabira idealne foto tapete za Vaš prostor.

Apstraktne motive možete kombinovati uz jednobojne i jednostavne dizajne nameštaja i obratno. Jednobojne foto tapete ćete komibnovati uz raznobojme teksture; kako bi se uspostavio balans i kako bi se izbeglo da enterijer izgleda napadno ili kičasto.

Ukoliko želite da unesete zen u prostor, odlučite se za pastelne nijanse hladnog tona. Idealno za spavaću sobu ili dnevnu sobu gde se relaksirate. Topli tonovi su rezervisani za podsticaj dobrog raspoloženja, inspiracije i fokusa.

Gde se mogu koristiti foto tapete?

Foto tapete po meri nisu rezervisane samo za zidove. One se mogu staviti na vrata, pod i plafon, što dodatno može podstaći Vašu maštu i kreativnost.

Hodnik možete pretvoriti u zeleni krajolik sa drvoredima, kupatilo može imati pogled na planinsku regiju, možete se buditi uz penušavo more i talase. Na plafonu možete instalirati foto tapete sa motivom mlečnog puta ili na vratima možete imati oslikan omiljeni grad. Mogućnosti su beskonačne.

Čak ni radni prostor ne mora više biti monoton. Odlučite se za omiljenu destinaciju ili nešto drugo što će Vam biti podsticaj svakoga dana, motiv za napredak.

Trpezarija Vam se može transformisati u elitni restoran koji se nalazi u podnožju Ajfelovog tornja ili na obali Santorinija.

Vaši najmlađi mogu imati park dinosaurusa u sobi, čitavu galaksiju ili životinjsko carstvo. Uvek se možete opredeliti i za omiljene likove iz crtaća ili neki edukativni motiv (karta sveta, brojevi, slova ili nešto što sami osmislite).

Nadamo se da su ove smernice olakšale izbor foto tapeta. Ili još bolje podstakle kreativnost i ideje koje će rezultirati jedinstvenim enterijerom, koji će ukrasiti prostor u kome ćete uživati.