3D foto tapete

3D foto tapete

3D foto tapete predstavljaju inovativno rešenje za vizuelno proširenje prostora. Ako želite neinvazivnu promenu enterijera – foto tapete su pravi izbor za Vas.

Pored činjenice da možete potpuno transformisati prostor uz malo truda, birati između bezbroj motiva, foto tapete su izuzetno lake za održavanje.

Foto tapete koje mi nudimo su izrađene od ekoloških boja, tako da su potpuno bezbedne i za prostore u kojima borave deca. Još jedna prednost foto tapeta je ta što se vrlo lako montiraju i skidaju i bez profesionalne pomoći, a uz uputstva koja dolaze uz iste. Na našem sajtu postoji i kratak video koji će Vam olakšati nameštanje foto tapeta.

Uštedite na vremenu i novcu uz 3D foto tapete. Zidovi se moraju osvežiti svakih 3-5 godina, dok foto tapete traju i do 10-15 godina, uz minimalno održavanje. Foto tapete mogu prekriti i nedostatke koje imate na zidu (kao na primer fleke). Činjenica da su lako održive predstavlja odlično rešenje za ljude koji imaju decu ili kućne ljubimce u kući.

3D foto tapete ističu strukturu prostorije i ukoliko su svetle pojačavaju utisak prostranosti. Geometrijski printovi foto tapeta podstiču komfort i uvek su u trendu; posebno se ističu kada je u pitanju 3D foto tapeta. Zbog više dimenzija koje daju potpuno drugačiji efekat prostoru u kome se nalazi.

Na Vama je da izaberete dinamiku boja, oblika i motiva koji će upotpuniti enterijer koji želite da ukrasite. To će biti potpuni pogodak i bićete oduševljeni efektom koji će 3D foto tapete postići u Vašem svakodnevnom okruženju.